x تبلیغات
mohammadrezaazadi

اینفوگرافیک/ واکسن آنفلوانزا و آنچه باید بدانید

 

اینفوگرافیک/ واکسن آنفلوانزا و آنچه باید بدانید
 
منبع:

سی‌ان‌ان: هدف تیراندازیِ امشب، ترامپ بود | سرنوشت فرد ضارب چه شد؟

 به نقل از تسنیم، شبکه سی‌ان ان آمریکا مدعی شد که مسئولان امنیتی معتقدند که فرد مسلحی قصد ترور ترامپ را داشت.

ترامپ در حساب ایکس خود نوشت که یک قبضه سلاح از نو ای کیه ۴۷ در بین بوته‌ها پیدا شده و فرد مظنون به تیراندازی بازداشت شده است.

منبع:

 

https://socialbraintech.com/story1640769/%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA

https://social-medialink.com/story1717396/%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA

https://mysocialname.com/story1678086/%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA

شرایط و زمان حراج جدید سکه اعلام شد

 بازه زمانی ثبت سفارش

وی در رابطه با بازه زمانی ثبت سفراش خاطر نشان کرد: برای حراج روز دوشنبه، دو تغییر ایجاد شده است که باید متقاضیان حراج سکه حتما به آن توجه داتشه باشند. در مورد اول، واریز وجه الضمان متقاضیان از ساعت ۱۴ امروز ۲۴ شهریور ماه آغاز و تا ساعت ۲۳ روز ۲۵ شهریور ماه، زمان واریز وجه وجود دارد و کسانی که متقاضی شرکت در حراج هستند، باید صرفا در این زمان برای واریز وجه اقدام کنند. بنابراین، پس از این بازه زمانی امکان واریز وجه برای متقاضیان شرکت در حراج وجود ندارد و متعاقب آن امکان شرکت در حراج پس از ثبت سفارش در این بازه زمانی وجود ندارد.

سخنگوی مرکز مبادله ادامه داد: در مورد دوم تاکید می‌شود، کسانی که قصد شرکت در حراج سکه را داشته، حتما باید شماره شما نزد بانک ملی را در سامانه حراج سکه معرفی کنند و امکان استرداد و عودت وجه متقاضیان شرکت کننده در حراج، صرفا از طریق شماره شبای بانک ملی امکان پذیر است. بنابراین لازم این در این بازه زمانی، کسانی که قصد شرکت در حراج را دشته، اگر شماره شبای غیر از بانک ملی را در سامانه حراج سکه ثبت کرده‌اند، این شماره ثبت شده را تغییر و یک شماره شبای ملی را در سامانه حراج سکه معرفی کنند تا پس از پایان حراج امکان استراداد وجه میسر باشد.

بالسینی در پایان تاکید کرد: متقاضیان، هنگام ثبت سفارس سکه لازم است در انتخاب نوع سکه و قیمتی که قصد خرید آن را دارند دقت کافی داشته باشند؛ چراکه امکان شرکت در حراح با قیمت خارج از قاعده وجود ندارد و بی شک متقاضیان در صورت ثبت سفارش با نرخی خارج از قاعده نمی‌توانند در این حراج موفق به خرید شوند.

منبع:

قهرمان ایرانی آسیا درگذشت

 فدراسیون بوکس اعلام کرد؛ سهراب وکیل‌منفرد قهرمان سال ۱۹۷۱ بوکس آسیا که از چهره‌های مطرح این‌ رشته ورزشی است، دارفانی را وداع گفت.

افکار نیوز، این ضایعه را به جامعه بوکس کشور تسلیت گفته و از خداوندمنان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل را خواستار است.

 

منبع:

https://myfirstbookmark.com/story16370542/%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA

https://macrobookmarks.com/story16505905/%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA

https://linkingbookmark.com/story16287611/%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA

عکس/ حضور پزشکیان در حرم امام حسین(ع)

 مسعود پزشکیان رئیس جمهور شامگاه پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ طی سفر به عراق در حرم مطهر سیدالشهدا میان خیل عظیم زائران حضور پیدا کرد.

بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا با تکیه بر ادعاهای تکذیب‌شده

 

ادعای اتحادیه اروپا: پیشرفت‌های هسته‌ای ایران بازگشت به برجام را دشوار کرده است

با وجود اعلام موضع رسمی ایران در خصوص جنگ اوکراین و تاکید بر راهکارهای مسالمت‌آمیز برای حل مناقشه، اتحادیه اروپا در اقدامی غیرسازنده آنچه را که انتقال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه خواند، محکوم کرد.

 پافشاری بر ادعاهای مطرح شده از سوی رسانه‌های غربی علیه ایران پیرامون ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه، در حالی است که در روزهای اخیر، مقامات ایرانی و روس این ادعاها را بارها رد کرده‌اند.

علاوه بر این، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین پس از طرح ادعاهایی از سوی مقامات و رسانه‌های آمریکایی، گفت هیچ شواهدی دال بر انتقال این موشک‌ها از سوی تهران ندارد.

زلنسکی روز چهارشنبه و در پاسخ به این سوال که آیا انتقال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه را تایید کرده یا خیر، گفت: «یک بار دیگر می‌گویم، من هنوز نمی‌توانم استفاده از این موشک‌ها را تایید کنم. تنها زمانی می‌توانم آن را تایید کنم که شواهدی داشته باشیم.»

«عباس عراقچی» وزیر امورخارجه ایران هم در واکنش به این ادعا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «یک‌ بار دیگر آمریکا و اروپا بر اساس اطلاعات غلط و منطق معیوب عمل کردند؛ ایران به روسیه موشک‌های بالستیک ارسال نکرده است. تمام!»

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل هم در واکنش به این ادعای اثبات‌نشده تاکید کرد موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال منازعه اوکراین هیچ تغییری نکرده است.

با این وجود شورای اتحادیه اروپا امروز (پنج‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای ضدایرانی با تکیه بر ادعاهای اثبات‌نشده اعلام کرد: «این انتقال یک تهدید مستقیم برای امنیت اروپاست و نشان‌دهنده تشدید مادی اساسی از تهیه پهپادها و مهمات ایرانی است که روسیه در جنگ تجاوزکارانه غیرقانونی خود علیه اوکراین از آنها استفاده کرده است.»

در این بیانیه همچنین ادعا شده است: «این در بحبوحه حملات اخیر روسیه علیه اوکراین، از جمله با موشک‌های بالستیک و پهپادها صورت می‌گیرد که عزم آشکار این کشور را برای ادامه جنگ تجاوزکارانه وحشیانه خود علیه اوکراین و مردمش، به‌ویژه هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی حیاتی و تلاش برای ایجاد بالاترین حد ممکن از تلفات غیرنظامی و ایجاد ویرانی در مقیاس بزرگ را نشان می‌دهد. اکنون ممکن است از این موشک‌های بالستیک ایران، برای ایجاد رنج و ویرانی بیشتر در اوکراین استفاده شود.»

منبع:

https://indexedbookmarks.com/story16309964/%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-90

https://friendlybookmark.com/story16351843/%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-90

 

https://freebookmarkpost.com/story16322801/%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-90

تالار وحدت در انتظار یک غافلگیری موسیقایی/ حال بد، خوب می شود؟

 

تالار وحدت در انتظار یک غافلگیری موسیقایی/ حال بد، خوب می شود؟

فصل جدید فعالیت‌های ارکستر سمفونیک تهران در حالی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد که حضور آرش گوران به عنوان یک رهبر ارکستر می‌تواند برای مخاطبان موسیقی جدی دربرگیرنده غافلگیری‌هایی باشد.

ارکستر سمفونیک تهران از مجموعه های تحت پوشش بنیاد فرهنگی هنری رودکی در این سال ها تقریبا تنها ارکستری است که مدیریت و اعضای آن تلاش دارند در حوزه موسیقی غیرسرگرم کننده به طور مستمر آثاری را پیش روی مخاطبان قرار دهند؛ آثاری که طبیعتا اگر حمایت های بخش دولتی را نداشت بی‌تردید در همان اوایل کار به سرعت متوقف می شد و در مسیری قرار می‌گرفت که بی تردید دود آن به چشم مخاطبانی می‌رفت که امیدشان به فعالیت همین ارکسترهای جدی است.

اگرچه در آن سوی میدان که به آن «بخش خصوصی» می گوییم، ارکسترها و مجموعه هایی هستند که با وجود تمام محدودیت هایی که در حوزه مالی با آن دست و پنجه نرم می کنند، در تلاشند تا به سهم خود آثاری اندیشه محور و خارج از فرآیند تجاری و سرگرم کننده را در حوزه های مختلف موسیقی ایرانی، موسیقی کلاسیک و موسیقی تلفیقی پیش روی مخاطبان اجرا کنند. اجراهایی که اگر یارانه ها و حمایت های هدفمند تری از سوی مجموعه های فرهنگی و اقتصادی مرتبط با بخش دولتی و غیردولتی همراه آن ها بود بی تردید اکنون شاهد توازن در اجراهایی بودیم که می توانند در کنار آنچه حوزه سرگرم کننده موسیقی برعهده دارد، به ارضای نیاز روحی مخاطبانشان نیز بپردازند؛ موضوعی که می تواند سرمنشا مباحث متعددی در حوزه فرآیند تولید، بازاریابی و فروش محصولات موسیقایی باشد.

تالار وحدت در انتظار یک غافلگیری موسیقایی/ حال بد، خوب می شود؟

آنچه در این گزاره رسانه ای مورد توجه قرار گرفته، آغاز فصل تازه فعالیت یکی از ارکسترهای دولتی تحت پوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در این سال ها با تمام فراز و نشیب هایی که داشته تحت عنوان «ارکستر سمفونیک تهران» آثاری را پیش روی مخاطبان قرار داده است. مجموعه ای که در مدت زمانی اخبار و گزارش های فراوانی از آن منتشر می شد اما به یکباره بسته به سیاست های مدیریتی حاکم بر آن در سکوت محض خبری یا فعالیت نمی کرد یا اگر هم فعالیتی در آن رخ می داد آهسته و پیوسته بود. مسیری که در مقطعی موجب بروز حواشی بسیار متعددی از جمله ماجرای اخراج تعدادی از نوازندگان و اختلاف های درون سازمانی دیگری شد که پرداخت به آن می تواند دربرگیرنده نکات متعددی باشد.

چارچوبی پرچالش که در گزاره های رسانه ای مختلفی به آن از جهات متعدد پرداخته شده و می تواند الگویی برای کسب تجربه از خوب ها و بدهایش برای تعالی و رشد مجموعه های دولتی مرتبط با موسیقی در حوزه ارکسترها به حساب آید و مسیری را برای این ارکسترها به ویژه ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران ترسیم کند که در کنار توازن با فعالیت های بخش خصوصی، مولفه ای موثر در جذب مخاطب بیشتر برای توجه به موسیقی غیرسرگرم کننده باشد. فضایی که در برخی از مواقع به آن توجه شد و دربرخی از مواقع نیز وارد چالش هایی شد که مشروح این چالش ها یا بارها و بارها در رسانه ها منعکس شده و یا به دلیل پاره ای از ملاحظات از طرح آن صرف نظر شده است.

تالار وحدت در انتظار یک غافلگیری موسیقایی/ حال بد، خوب می شود؟

به هرترتیب اکنون به نظر می آید بنا به تصمیم مدیران بنیاد فرهنگی هنری رودکی به عنوان یکی از مهم ترین مجموعه های تحت پوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که عهده دار مدیریت مهم ترین تالارهای کشور از جمله «تالار وحدت»، «برج آزادی»، «تالار رودکی»، «تالار حافظ» و «تالار فردوسی» است، قرار است فصل تازه ای از فعالیت ارکسترهای دولتی را در دستور کار قرار دهد.

مسیری که طی ماه های گذشته کم و بیش در ارکستر ملی ایران به رهبری دائم همایون رحیمیان با برگزاری چند کنسرت منظم دیده شد اما در بدنه ارکستر سمفونیک تهران که در جایگاه رسمی منوچهر صهبایی عهده دار رهبری دائم آن است و هنوز خبر دیگری درباره مدیریت هنری و رهبر دائم آن غیر از این نام انتشار رسمی نداشته، شرایط به گونه ای بود که غیر از برگزاری کنسرت «از دنیای نو» در خرداد ماه سال جاری کنسرت دیگری از این مجموعه برگزار نشد. مسیری که نشان از وجود چالش ها و اما و اگرهایی دارد که می تواند به واسطه اطلاع رسانی بیشتر بنیاد رودکی برای اهالی رسانه و مخاطبان این حوزه مورد بررسی و واکاوی بیشتر و حتی روشنگری هم قرار گیرد.

این قصه ادامه داشت تا اینکه روز شانزدهم شهریور ماه از سوی روابط عمومی بنیاد رودکی خبر رسید که ارکستر سمفونیک تهران در واپسین روزهای تابستان، یعنی پنجشنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ شهریور ساعت ۲۱:۳۰ با «رهبری مهمان» آرش گوران در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

منبع:

راهبرد رژیم صهیونیستی در مواجهه با حزب‌الله چه خواهد بود؟

 

راهبرد رژیم صهیونیستی در مواجهه با حزب‌الله چه خواهد بود؟

واقعیت های میدانی حاکی از آن هستند که اقدامات رژیم صهیونیستی در جبهه شمالی تأثیری در خلق قدرت بازدارندگی برای این رژیم در برابر حزب‌الله لبنان نداشته است.

حزب‌الله از ابتدای شکل‌گیری، موجودیت خود را بر اساس تقابل و مبارزه با رژیم صهیونیستی و حفاظت از لبنان در برابر اشغال اسرائیل تعریف کرده است؛ امری که در نهایت در سال ۲۰۰۰ منجر به خروج نیروهای اسرائیلی از مرز لبنان شد. در سال‌های بعد، تنش مداوم میان اسرائیل و حزب‌الله بارها تا مرز جنگی تمام‌عیار پیش رفت و در سال ۲۰۰۶ منازعه‌ مستقیمی میان دو طرف رخ داد که پس از تلفات سنگین، با قطعنامه سازمان ملل پایان یافت.

وضعیتی که پس از سال ۲۰۰۶ میان اسرائیل و حزب‌الله حاکم بوده را می‌توان نوعی بازدارندگی ناپایدار دانست؛ در این سال‌ها حملات پراکنده‌ راکتی و پهپادی از هر دو سو انجام می‌شد، اما مقابله‌ مستقیم و جنگ تمام‌عیار در مرزهای لبنان و اسرائیل شکل نگرفت. تداوم چنین شرایطی پس از ۷ اکتبر با چالش‌های بسیاری مواجه شد.

در ماه گذشته، ۱۳۰۷ فروند موشک از جنوب لبنان به سمت مناطق شمالی شلیک شد که بالاترین میزان شلیک موشک از ابتدای جنگ علیه غزه بود. حزب‌الله همچنین به‌تازگی خبر از هدف قرار دادن پایگاه راموت نفتالی با پهپادهای انتحاری و موشک‌های کاتیوشا و همچنین حمله پهپادی به مقر فرماندهی گردان السهل در پایگاه بیت‌هلل ارتش اسرائیل داده است. چنین امری نشانگر آن است که اسرائیل امروز با همان حزب‌الله سال ۲۰۰۶ مواجه نیست و توان نظامی این جنبش، به‌ویژه در زمینه دفاع موشکی، شباهتی به سال‌های قبل ندارد و ارتقای قابل توجهی را تجربه کرده است.

اکنون اسرائیل از یک سو به دنبال جلوگیری از حملاتی غافلگیرانه مشابه ۷ اکتبر بوده و در این راستا، حمله پیشگیرانه به حماس را اقدامی مؤثر ارزیابی می‌کند و از سوی دیگر، به دنبال تأمین امنیت در مرزهای شمالی است تا ساکنان اسرائیلی این نواحی بتوانند به خانه‌های خود بازگردند. با این حال، انتخاب رویکردی مناسب از پیچیدگی‌های بسیاری برخوردار است.

گزینه‌های پیش روی اسرائیل

حزب‌الله در اقدامات اخیر خود نشان داده که بر عنصر غافلگیری تکیه دارد؛ به عبارت دیگر، حزب‌الله توانایی نظامی و موشکی خود را هرگز به‌طور کامل نمایان نساخته، اما به فراخور موقعیت‌های مختلف، قدرت بازدارنده‌ خود در دفاع از مرزهای جنوب لبنان در مقابل حملات اسرائیل را به نمایش گذاشته تا از تصویرسازی‌های خلاف واقع رژیم صهیونیستی در جنگ روانی رسانه‌ای جلوگیری کند.

چنین امری سبب تردید سرکردگان اسرائیل شده است؛ در حال حاضر، برخی بر این باورند که حمله پیشگیرانه علیه حزب‌الله به خلع سلاح این جنبش می‌انجامد و تعلل در اقدامات نظامی تهاجمی، سبب مجهزتر و توانمندتر شدن حزب‌الله خواهد شد. با این حال، گروهی دیگر از تصمیم‌سازان نظامی اسرائیل، توان نظامی حزب‌الله را غیرقابل پیش‌بینی دانسته و مواجهه با آن را بر اساس اطلاعات ناقص، دور از منطق ارزیابی می‌کنند.

اسرائیل از ابتدای جنگ علیه غزه و پیشتر از آن در سرکوب فلسطینیان، قائل به دکترین ضاحیه بوده است؛ بر اساس این دکترین، در جنگ نامتقارن، ارتش عمداً زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد تا با افزایش رنج غیرنظامیان، بازدارندگی را افزایش دهد. مبنای این دکترین در واقع، حمله به مردم است تا رفتار بازیگر نظامیِ طرف مقابل تنظیم و کنترل شود.

تل‌آویو با این دکترین چند هدف را دنبال می‌کند؛ نخست آنکه هزینه‌های مقابله با اسرائیل را به‌گونه‌ای افزایش دهد که درس عبرتی برای دیگر بازیگرانی باشد که نیت حمله به این رژیم را دارند. در درجه بعد، اسرائیل به دنبال دشوار کردن مقاومت است و در نهایت، با هدف قرار دادن غیرنظامیان، به دنبال تضعیف حمایت آنان از گروه‌های مقاومت است.

اتخاذ این رویکرد اما در قبال حزب‌الله چندان ساده نیست؛ اولاً اسرائیل اطلاعات جامعی از آرایش نیروهای حزب‌الله و توان دفاع موشکی این جنبش ندارد. از سوی دیگر، حزب‌الله تنها بازیگر فعال در لبنان نیست و هدف قرار دادن غیرنظامیان این کشور به معنای دشمنی با تمام احزاب و گروه‌هایی است که در سیاست لبنان نقش ایفا می‌کنند. در حال حاضر، دشمن‌تراشی هرچه بیشتر، آخرین چیزی است که رهبران اسرائیل مایل به انجام آن هستند.

در ماه‌های اخیر، اسرائیل علاوه بر آنکه با حملات هوایی کنترل‌شده، سعی در حفظ نوعی جنگ محدود با حزب‌الله داشته که هم قادر به کنترل میدان جنگ و جلوگیری از گسترش دامنه آن باشد و هم بتواند میزانی از بازدارندگی را علیه این جنبش ایجاد کند، از جنگ روانی در بستر رسانه‌ها نیز غافل نبوده است؛ تهدیدات اسرائیل که از سوی سران این رژیم مطرح می‌شود و نقش عوامل بازدارنده را ایفا می‌کند، همواره افزایش یافته است. تا جایی که گالانت، وزیر جنگ اسرائیل، اظهار کرد: «اسرائیل به هر وجب از خاک لبنان که حزب‌الله دارایی‌هایی در آن داشته باشد حمله کرده و لبنان را به عصر حجر بازخواهد گرداند». واقعیت اما نشان داده که چنین ادعاهایی تنها در حد لفاظی‌های رسانه‌ای باقی مانده‌اند.

در حال حاضر، اسرائیل ۲ راه پیش رو دارد؛ نخست آنکه تهدیدات بازدارنده خود را حفظ کرده و شرایط فعلی را در قالب جنگی محدود با حزب‌الله ادامه دهد. تداوم این روند اما با رویکرد اسرائیل مبنی بر ترور رهبران نظامی حماس و هدف قرار دادن غیرنظامیان در لبنان دشوار خواهد بود. در حقیقت، با وجود آنکه اسرائیل و حزب‌الله هیچ‌یک مایل به شکل‌گیری جنگی تمام‌عیار نیستند، اما اقدامات تحریک‌آمیز اسرائیل، حفظ موقعیتی مشابه پیش از جنگ غزه را ناممکن می‌سازد.

انتخاب دوم اسرائیل در قبال حزب‌الله، اقدامات تهاجمی به‌منظور تحقق جنگی تمام‌عیار است؛ اسرائیل بدین وسیله از رویدادی مشابه ۷ اکتبر جلوگیری کرده و با حملات هوایی گسترده، مانع از تحرکات حزب‌الله خواهد شد. مسئله قابل تأمل این است که چنین سناریویی در واقع امکان به حقیقت پیوستن را نخواهد داشت چرا که از یک سو، توان دفاعی حزب‌الله مانع از شکست این جنبش حداقل در کوتاه‌مدت خواهد شد و از سوی دیگر، با توجه به متحدان این جنبش در منطقه، حذف آن عملاً غیرممکن به نظر می‌رسد.

با توجه به واقعیت منطقه و قدرت نیروهای مقاومت شاید تنها انتخاب برای رژیم صهیونیستی آن باشد که هدف غایی خود را افزایش هزینه مبارزه علیه اسرائیل تعریف کند؛ سیاستی که این رژیم سالهاست ناامیدانه سعی در اجرای آن دارد. در این صورت نیز واقعیت نشانگر آن است که اقدامات اسرائیل چه در حوزه رسانه و چه در آسمان لبنان، برای این رژیم بازدارندگی به همراه نداشته و کنترل شرایط مرزهای شمالی ماه‌هاست که در اختیار تل‌آویو نیست. بر اساس آنچه گفته شد تصور می‌شود اسرائیل به دنبال کنترل تنش و درگیری در مرزهای شمالی خود بوده به نحوی که از یک سو مانع از اقدام طرف مقابل گردد و از سوی دیگر سبب حفظ ابتکار عمل نیروهای نظامی خود شود.

منبع:

 

https://nimmansocial.com/story5886558/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1

https://socialrator.com/story6315592/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1

 

https://social-lyft.com/story6023156/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1

دعوت «لاوروف» از «عراقچی» برای سفر به روسیه

 به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه از همتای ایرانی خود سید عباس عراقچی برای سفر به روسیه دعوت کرد.

این موضوع را ماریا زاخارووا، نماینده رسمی وزارت خارجه روسیه در نشست خبری اعلام کرد.

زاخارووا گفت: تماس‌های سیاسی فشرده و راستی آزمایی رویکردها پیرامون موضوعات مورد علاقه هر دو کشور ایران و روسیه در سطوح مختلف ادامه دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اضافه کرد: مسیر توسعه بیشتر همکاری‌های دوجانبه سودمند در همه زمینه‌های اولویت دار به‌ویژه در پیام تبریک سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به عباس عراقچی همتای ایرانی خود که اخیراً به این سمت منصوب شده بود تأیید شد.

منبع:

 

https://gorillasocialwork.com/story16735908/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1

https://socialrus.com/story15968806/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1

https://socialmediastore.net/story16511404/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1

گزینه‌های جانشینی برانکو در چین/ پروفسور در آستانه اخراج

 فشارها بر برانکو ایوانکوویچ پس از شکست‌های اخیر تیم ملی چین افزایش یافته و دو سرمربی به عنوان گزینه‌های جانشینی او مطرح شده‌اند.

رسانه‌های چینی گزارش داده‌اند که پس از شکست ۱-۲ تیم ملی چین مقابل عربستان سعودی و ادامه نتایج ضعیف، فشارها بر برانکو ایوانکوویچ افزایش یافته است.

اتحادیه فوتبال چین به دلیل شرایط بحرانی تیم و فشار هواداران، به بررسی گزینه‌های جانشینی او پرداخته و آنتونیو پوچه، سرمربی تیم زیر ۲۱ سال چین، به عنوان یکی از جدی‌ترین گزینه‌ها معرفی شده است.

 یوگسلاوویچ، سرمربی تیم زیر ۱۹ سال‌های چین نیز به عنوان یکی از گزینه‌ها مطرح شده، اما او درگیر آماده‌سازی تیم برای جام ملت‌های آسیا است.

 

گفته می‌شود ایوانکوویچ در عصر امروز به پکن بازخواهد گشت و سپس با اتحادیه فوتبال چین در مورد ادامه همکاری یا تغییر سرمربی گفتگو خواهد کرد. تصمیم نهایی اتحادیه فوتبال چین به زودی مشخص خواهد شد.

منبع:

https://socialnetworkadsinfo.com/story18287744/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1

https://bookmarkport.com/story18019492/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1

 

https://bookmarkbirth.com/story15923721/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AA-%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد